Totale badkamerrenovatie

Het is bijna onmogelijk om de agenda’s van meerdere aannemers op elkaar af te stemmen teneinde uw badkamerrenovatie vlot en zonder problemen te laten verlopen.

Daarom dat wij onze klanten een UNIEK TOTAALPAKKET aanbieden !


Dit houdt in dat wij niet enkel de waterleiding, afvoeren en nieuwe sanitaire toestellen plaatsen, maar dat wij tevens chape- en bezettingswerken uitvoeren, plafond, vloer- en wandtegels plaatsen, aanpassingen aan de elektriciteit uitvoeren en dat wij zelfs schrijnwerkerij op maat maken. Tevens kan u uw sanitaire toestellen en tegels in onze toonzaal kiezen (ALLES DUS ONDER 1 DAK !!)


Al deze werken voeren wij uit in EIGEN BEHEER, zodat u dagelijks DEZELFDE VERTROUWDE GEZICHTEN terug ziet. Door het weglaten van tussenpersonen kunnen wij de PRIJZEN LAGER HOUDEN. Vergelijk onze offertes met de grote spelers op de markt en U ZAL VERSTELD STAAN VAN HET PRIJSVERSCHIL !!


STAP 1
Kom langs in onze toonzaal met een grondplannetje van uw badkamer. Wij bekijken met u de uit te voeren werken en maken ONMIDDELLIJK EEN RAMING VAN DE KOSTPRIJS.


STAP 2
Wij doen een opmeting bij u thuis. U kiest tegels en toestellen in onze eigen toonzaal of bij onze partners. Wij controleren de technische aspecten en maken een mooie 3D- fotorealistische weergave van uw toekomstige droombadkamer. U kan vooraf al uw wensen bespreken met zaakvoerder Gert, die tevens de werken bij u mee zal uitvoeren. Geen verrassingen, u kent vooraf de exacte prijs !!


STAP 3
Na goedkeuring van de offerte wordt u in de planning opgenomen. Samen met u spreken we de periode van uitvoering af. Eens wij starten kan u na ongeveer 10-15 dagen volop genieten van uw nieuwe droombadkamer.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het VEILIGER MAKEN VAN VEROUDERDE BADKAMERS voor senioren en mindervaliden (VAAK ZONDER BREEKWERK !!)


KLANTTEVREDENHEID IS ONZE TOPPRIORITEIT !!!

badkamer1