Vloerverwarming/Radiatoren

Uiteraard bestaan er verschillende manieren om een woning te verwarmen.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de plaatsing van verschillende types radiatoren, alsook vloer- en wandverwarming.

Radiatoren : de keuze in modellen, vormen en kleuren is oneindig. Indien gewenst kunnen wij U enkele suggesties doen, maar uiteraard kunnen wij eender welke radiator die U kiest, plaatsen. Voordeel is dat U de keuze van radiator kan laten overeenstemmen met Uw interieur (klassiek of eerder strak). Steeds wordt er een studie gemaakt van de warmteverliezen, zodat wij U correct kunnen meedelen welke wattages U nodig heeft, en bijgevolg de juiste radiator kan bepaald worden.

Vloer- en wandverwarming : indien U graag lekker warm zit, maar hiervan liever niets terugvindt in Uw interieur of U heeft plaatsgebrek (bv overal ramen tot op de grond), dan is vloerverwarming uiteraard de ideale verwarming voor U. Reeds 17 jaar zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van vloerverwarming. Steeds wordt er vooraf een studie gemaakt, welke berekent welk verleg de leidingen dienen te volgen en of U in bepaalde situaties bijverwarming nodig heeft. Hiermee onderscheiden wij ons van velen, die spijtig genoeg vaak de woning vol buizen leggen en later moeten constateren dat dit niet het gewenste resultaat geeft.

Zelfbouwer : Voor wie wenst bepaalde werken zelf uit te voeren (leidingen radiatoren, vloerverwarming) kan U uiteraard steeds bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Wanneer U de nodige materialen bij ons aankoopt, maken wij voor U gratis de warmtestudie en kan U de nodige machines bij ons lenen (mits betaling van een borg).

wandradiator